Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 31. januar 2010

Strandbygdamedaljer i fleng

Dagens gullgutt Vebjørn Gilde Foto:Kondis
KM del 1 ble avslutta idag med skøyting på gamle erverdige Varden med Hernes IL som arrangør. Som vanlig da det er skøyting stiller Strandbygda sterkt, noe vi fikk vist til det fulle idag. I j13 tok Johanne sølv bak Vilde Aaseth. Moro for Vilde etter gårsdagen som hun ikke var helt tilfreds med. Vilde er strandbygdsin'g god som noen;) I G14 fulgte Simen opp med nok en sølvmedalje, hadde oppløpet vært noe lenger hadde det nok blitt gull. Men tross alt sterkt av gutten med 2 sølvmedaljer på to dager! I G15 var Aaseth'n svært revansjesugen etter gårsdagen, noe som var lett å se ut fra start. Han klinte til og tok teten. Og det var en hard kamp om seieren hele veien inn, men Skarpnord ble akkurat litt for sterk. Men sølv tror vi Vebjørn er veldig fornøyd med i sterk klasse. I G16 fikk Torstein litt problemer med noe som kan minne om astma og tillegg innblandet i noen uhell underveis, men sterk som gutten er var han hele veien med i seierskampen. Tilslutt ble det bronsje på unge Vestli, noe som må være bra ut fra omstendighetene. Vegard fikk også en revansj etter en helsvart gårsdag og kvitterte med en ålreit 9.plass. Myhren var også på brukbart skuddhold og ble nr 15. Noe han sikkert er ok fornøyd med etter alt han har vært i gjennom. I M17 hadde vi også gode forhåpeninger til både lokalkjent og "hjemmeløper" Gilde og "O2-dyret" fra Søbakken (Sindre). Men verdt å merke seg var det at det var meget sterk deltakelse i denne klassa idag, med flere sterke skiskyttere. Gilde viste seg som den sterkeste på oppløpet og Sindre ble en klar nr 2. Noe vi tror gutta er fornøyd med, selv om Sindre hadde noe kluss nede i bakken på Negerjordet noe som hindret han noe.

Personlig hadde jeg også troa på årsbeste idag, faktisk et lite medaljehåp etter hvordan kroppen kjentes ut. Kom også bra ut fra start, men gikk skikkelig på tryne etter 400-500m og etter det ble alt bare tull. Men følelsen er der, og den er der hos mange fra Strandbygda om dagen! Det var mange sterke prestasjoner i stort sett alle klasser og det er ikke bare å hente ut medaljer. Nivået er skyhøyt!


Vi gratulerer alle med gode prestasjoner som forhåpentligvis vil motivere for videre satsing. Artig med KM på hjemmebane også, et solid arrangement! Vi må også rette en takk til støtteappartet for god support og støtte. Den jobben dere gjør er uvurderlig for oss utøvere. En ekstra takk rettes til Bjørnar Myhren, Magnus Kolstad og vår supermann Are Vestli for gode ski. Takk Gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar