Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 24. januar 2010

Oslo Sprint og Furnesrennet


Gutta har som vanlig gått renn i helga. Torstein og Vebjørn Aaseth tok turen innover for å teste formen mot kvalifisert motstand. I og med at det ikke er mange sprintrenn som blir arrangert var dagens Oslo sprint en viktig gjennomkjøring før HL sprinten. Våre utsendte gjorde det også meget bra. Vebjørn knallet til med en solid 3.plass og viser at han blir å regne med i HL2010. Torstein var ikke mye dårligere og fulgte opp med en meget respektabel 4.plass, noe som kunne blitt enda bedre om han ikke hadde blitt stengt riktig så mye underveis. Men dette er noe man må regne med i sprint, og beviser bare hvor viktig starten er! Vi gratulerer i alle fall med sterke prestasjoner:)

Sindre og Vegard gikk Furnesrennet, henholdsvis 10 og 5km Fristil. Begge leverte gode løp, og Sindre gikk inn til en fin 2.plass og viser at KM formen er i anmarsj. Vegard leverte sesongbeste og hadde en sterk finish på løpet sitt og kronet det med en 5.plass

Selv gikk jeg Furnesrunden, et 22km langt turrenn i skøyting. Men syra kom før varmen og det ble en litt for tøff åpning og deretter sprekk. Men fullførte på en anstendig måte, men neste renn må skiene være betraktelig bedre for her var det helbom!

Vil også gratulere de andre Strandbygdaløperne med gode prestasjoner under Furnesrennet som var flytta til Gåsbu for anledningen. En rekordstor Strandbygdabataljon markerte seg i mange klasser, og det ble klasseseiere på løpende bånd. Vi står først i køen og gratulerer!

Neste helg er det KM på "hjemmebane" og måtte godformen vare/komme:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar