Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

lørdag 30. januar 2010

Gull og medaljer under KM i Heradsbygda

Foto: Torstein Vestli til høyre i bildet
Denne helga blir KM avviklet nærmest på hjemmebane. Lørdagens øvelser ble gjennomført i Heradsbygda under vinterlige og fine forhold. Det ble også en meget bra Strandbygda dag!


Johanne Hauge Harviken klinte til og ble kretsmester i J13. Simen Nordhagen fulgte opp i G14 med en solid 2.plass. I G15 gikk Vebjørn Aaseth inn til en 4.plass etter et ikke altfor godt løp i følge han selv. Men i morgen er det skøyting og fellesstart på programmet og da vet vi at Aaseth'n er klar;) I G16 ble det mer å juble for da Torstein gikk inn til delt 1.plass. Torstein og Håvard Nymoen kjempet en durablig fight hele veien og det lå på vippen og altså delt i mål. Etter infoen vi sitter inne med var det aldri mer enn 4-5 sek den ene eller andre veien. Myhren gikk et ålreit renn idag etter mye sjukdom og trøbbel i høst og vinter. Vegard hadde ingen god dag og sliter litt med klassiskformen. I M17 ble det dobbeltseier med Gilde på første og Sindre på andre. I M Senior gikk undertegnede et av sine bedre klassiskrenn.


Vi kommer tilbake med fyldigere info så fort resultatlister foreligger. Vi gratulerer alle Strandbygdaløperne med gode prestasjoner og ser fram til en ny spennende dag i Hernes i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar