Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 10. januar 2010

Moelvenrennet

Bildet: Torstein Vestli, noen år tilbake i tid;) Foto: Kondis
Fire av gutta tok idag turen til Sjusjøen Langrennsarena for å gå skirenn. Ingen av oss var i utgangspunktet påmeldt så vi satte oss i bilen fra Elverum kl 0830. Det var stor mulighet for at det var pågang med etteranmeldinger etter at stort sett alle andre renn har blitt avlyst. Må si jeg også var noe skeptisk da vi reiste fra Elverum i nær 30 kuldegrader. Men da vi først ankom Sjusjøen viste været seg fra sin beste side. Etterhvert kom sola fram og det var nok ikke mer enn ca 5 kuldegrader. Snakk om overgang!


Alle gutta viste fin framgang og det var mye bra å ta med seg fra dagens renn. Vebjørn Aaseth gikk inn til en fin 4.plass, kun 4 sek bak Rivenes på 3.plass. Etter litt sjukdom og rusk begynner Aaseth'n å få fart på skia. I G16 fikk Oliver B. Furuli revansj på Torstein etter det forsmedelige tapet på Natrudstilrennet. Differansen de to i mellom var også 1 fattig sekund. Det lover bra for Torstein som ikke var mer en middels fornøyd med dagens renn og som ikke hadde all verdens glid. Vegard viste at også han kan gå på ski og var ikke mer 1.24 bak Furuli, noe som er klar framgang. Undertegnede gikk også inn til årsbeste, og gjennomførte på en bra måte. Plasseringsmessig ikke all verden, men tidsmessig og følelsemessig er det mye bedre.


Strandbygda hadde også noen yngre løpere til start idag, søsknene Ingrid og Fredrik Myrvang, gikk inn til hver sin 6.plass. Vilde Aaseth gikk også meget bra og ble nr. 2 i J13.


Sindre og Vebjørn G har sammen med resten av jr.eliten vært samlet i Surnadal denne helga. Men gutta hadde maks uflaks på sin første NC helg for jr. Ikke nok med at det ble avlyst fredag det samme skjedde lørdag og søndag også. Kulda får en desverre ikke gjort noe med. Men jeg kan skjønne fortvilelsen etter å ha reist så langt og brukt så mye tid for å sitte inne på ei hytte og fryse. Men kjenner vi gutta rett kommer de sterkere tilbake. Skirenn i 20-30 kuldegrader er uansett ikke forsvarlig

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar