Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

lørdag 16. januar 2010

Gode Strandbygdaresultater under Oslo Skifestival

Bildet: Vebjørn Aaseth Foto: Kondis

Strandbygda hadde 5 løpere til start på Lygna idag. Fredrik Myrvang i G13, Simen Nordhagen og Vetle løchting i G14, Vebjørn Aaseth i G15 og Torstein Vestli i G16. Alle fem gjorde sine ting meget bra.
Fredrik Myrvang gikk knallbra og ble nr 10 i konkurranse med mange sterke løpere. Simen ble nr 6 i G14 og var kun små sekunder fra seier og beste hedmarking. Vetle viser også at formen begynner å komme med en sterk 34.plass
Vebjørn gikk knallbra og ble nr 4 i konkurranse med over 80 løpere, og var beste hedmarking! Torstein gikk ikke mye dårligere på sin egen 16-års dag og ble nr 5. Kun 13 sekuder bak vinneren. Mao har våre løpere gode utgangspunkt foran Jaktstarten i klassisk i morgen. Tar også med at Vilde Aaseth gikk meget bra i J13 og ble nr 5.

Sindre Løchting er i helga i Ål i Hallingdal og går NC skiskyting. Idag var det normalprogram og det ble dessverre litt for mange bom til at Sindre kunne være med å kjempe i toppen. Men likevel en viss bedring. I morgen er det sprint som i utgangspunktet passer bedre og hvor man blir straffet mildere for bomskudd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar