Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 17. januar 2010

Sterke strandbygdaresultater i ulike skirenn


Alle teamets gutter har gått skirenn idag.

Torstein og Vebjørn Aaseth har vært å gått klassisk jaktstart under Oslo Skifestival. Begge hadde gode utgangspunkt etter en god gårsdag. Gutta fulgte opp gårsdagen og ble nr 7 i sine respektive klasser. Torstein hadde hatt god mulighet til å være med å kjempe om en pallplass, men fikk litt pusteproblemer underveis, det ryktes også at Vebjørn ikke hadde helt optimal glid. Men det som er helt klart er at gutta er i rute før KM og HL2010.

Vegard og Myhren var på Kjellmyra idag og gikk sprint. Myhren gikk en god prolog og ble nr 2, noe som han forsvarte i finalen. Vegard hadde en middels prolog men gikk bedre i finalen og ble tilslutt nr 3. Simen Nordhagen og Fredrik Myrvang vant sine klasser og viste fin sprintform.

Sindre har gått sprint idag under NC i skiskyting i Ål i Hallingdal. Som igår var skytinga "skivebom", men gutten viser fin langrennsform. Men langrennsløpere pleier ikke å gå NC i skiskyting... Hehe neida det blir nok bedre med terping på skytinga framover. Sindre er i hvertfall klar til å kjempe om seier i langrenns KM og om poeng i NC i langrenn.

Vebjørn Gilde og Jeg hadde i dag tatt turen til Eltdalen for å gå det tradisjonsrike Røsjørennet. Vebjørn gikk bra hele veien og var kapabel til å kjempe om totalseier, men et noe klønete stavbrekk mot slutten satte en stopper for det. Likevel meget bra fullført. Selv gikk det litt halvveis og det var ingen topp dag, ble gående mye alene og det ble tungt å holde trøkket oppe på de forblåste slettene i Trysils dype skoger.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar