Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

fredag 11. juni 2010

Fjelltesten

Tre av gutta tok idag turen til Trysil for å prøve seg på den beryktede fjelltesten. 8km med motbakke på asfalt og noe grus krever sin mann. Det ble en tidlig start på dagen med avreise fra Statoil Hernes kvart på 8. Men gutta var likevel innstillt på å legge ned en god innsats for dagen og vise seg fram. Samtidig som det gir en pekepinn på treninga og om man er på rett spor.

Det var høyt tempo fra start og Marius Kjerneth fikk fort ei luke som skulle vise seg å vokse hele veien inn til mål. Bak skilte deg seg ut en gruppe på 4, bestående av Torstein, undertegnede og 2 Trysil elever. Men ca halvveis sprakk denne gruppa opp, og Strandbygdaduoen bestående av Torstein og Marius dro ifra. Torstein holdt et jevnt høyt tempo og gjorde store deler av drajobben, men fikk assistanse i kortere perioder. Torstein var fast bestemt på å få luke på undertegnede men ente i steden med å kjøre seg litt for stiv mot toppen. Det endte med et spurtoppgjør som må anses for å være rimelig dødt løp og vi ble begge klokket inn til 34.12. Dette må anses for å være en ganske ålreit tid til første test å være og med lite hardkjør på beina i forkant.

Vegard leverte også et ålreit løp å ble klokket inn drøye 3 min etter Torstein og undertegnede. Mest gledelig var det at problemene med korsryggen var minimale. Riktignok fikk han litt vondt i lysken og knærne etter testen, men dette kan ha noe med uvant underlag å gjøre. Etter egne uttalelser var gutten pinnestiv i rundkjøringa etter 1km! Da er det langt til mål. Pulsklokka viste også at andelen med i5 var nesten 30 min! Mao en virkelig kraftanstrengelse.

Gutta fikk skikkelig hardøkt og viser at treninga gir resultater og at vi er på rett vei alle mann!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar