Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 27. juni 2010

Ekstremlangtur rulleski

Lørdag var det duket for årets andre tur med LANG varighet. Denne gangen var det rulleskiene som skulle benyttes. Planen var klassisk opp til Rena Leir for så å bytte om å skøyte på Rødsmoen.

Vi var en kun en trio på tur idag Torstein + Osvold x 2, resten av gutta var opptatt med andre sysler. Vebjørn Aaseth er på sommerskiskole, Sindre er på ferie i New York og Myhren sliter fælt med allergi om dagen.

Men tross labert oppmøte la ikke det en demper på en kanontur i finværet. Det begynte bra med overraskende lite trafikk mot Rena og på Rødsmoen var vi stort sett helt alene. Antall biler kan telles på en hånd! Mao det er bare å nyte øyeblikket og kose seg.

Tempoet var også fint idag, riktignok gikk det sikkert fort nok for yngstemann Osvold som ikke er noen utpreget staker. Men han kom seg gjennom uten noen smell, og viste friske takter i Cult-rusen (koffeinholdigdrikk...). Fra å ligge litt bak var han plutselig hissig på å ligge foran å dra mot slutten, riktignok var det slutt på effekten etter 20 mins tid. Men da var vi også ferdig etter 5t på rulleskiene. Inne på Rødsmoen fikk vi også gått en bakke som viste seg å være ganske lang, oppover mot skytterfeltet fikk vi lengre padlepartier som er kjærkomment for oss fra relativt flate Elverum.

Vi må også takke trener og primusmotor Are for serving av mat, drikke og transport. Tilstedeværelsen og humøret er det heller ingen ting å si på.

Ingen av oss gutta angra på at vi tok turen, og vi begynner allerede å bli klar for neste tur;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar