Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 16. mai 2010

Giro d'italia

Evans, glad som alltid... Vent nå litt!
Det er spennende å følge med på giroen om dagen. Dramatikken har vært stor på alle etapper. I dag kom den første fjelletappen med en hard stigning på 16 km med 7,3 % gjennomsnittelig stigning opp til skistede Termelino som avslutning. Bruddet gikk helt inn og det ble dansk vinner. Cris Anker Sørensen kjørte halve bakken alene og kom inn 30 sek foran nr to. En sårt etterlengtet seier til Saxo Bank, som ikke akkurat har vært veldig mye å skryte av før i giroen. Blant de beste er stillingen den samme som fra i går. Må si jeg heier litt på Evans i år. Han ser sterk ut og det virker som han er den eneste som kan slå doptrollet Vinukorov. Så lenge Kasakztaner'n ikke vinner er jeg egentlig fornøyd... Tror du at du vet hvem som vinner årets giro? Tipp og vinn en sykkel på Sykkelmagasinet DOT no!

10 kommentarer:

  1. Basso vinn vettu, Torstein :)

    - Håvard

    SvarSlett
  2. Basso!? Du er klar over at han og er dophue!? Skuffende, meget skuffende Håvard...

    - Torstein

    SvarSlett
  3. Alexandre Vinokourov, knuser alle !

    - Vebjørn

    SvarSlett
  4. Han dopa seg aldri da, Torstein :) Han planla.. Si ikke at'n ikke er en idiot for det, men gamle forbildet mitt i sykkel a gitt :O Så da bli det sånn. Men såklart: Go Schlecks!

    -Håvard

    SvarSlett
  5. Shleck er ok. Dem skal du få lov til å heie på. Og Basso er en idiot, ja. Vinukorov og, Vebjørn. Blir det no ritt utover eller Håvard? Skal du sykle ubirken?

    SvarSlett
  6. Håpe på det! Det er godt mulig :) På deg da?:)

    SvarSlett
  7. Vinokourov er ingen idiot. Han vinner lett, bare han får i seg litt EPO opp Zoncolan :D

    Vebjørn

    SvarSlett
  8. Jaja, må bare si at McEwen blir nok hard å ta opp Zoncolan viss han stiller til start da...:D hehe. Nei det blir nok dessverre Vinokourov som tar det det til slutt viss ikke Evans rister han av seg opp Zoncolan, eller kanskje lagkameraten til Tor blir årets overraskelse, altså Tondo. Ikke vet jeg, men spennende blir det uansett!
    - Stian

    SvarSlett
  9. Jeg sykler birken, vettu! Torstein

    SvarSlett
  10. Satse på at je og gjør det da:) UM eller?:)

    -Håvard

    SvarSlett