Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 28. mars 2010

NM sprint jr og Ungdomsstafett

Vi har hatt 3 løpere på Tolga denne helga. Vebjørn Gilde og Sindre for å gå sprint og Torstein for å gå stafett for Hedmarks 2.lag.

Vebjørn gikk som venta videre fra prologen og hadde 15.beste prologtid. Dessverre ble det stopp i kvartfinalen, og Vebjørn er nok ikke fornøyd med det. Sindre er ingen utpreget klassisk sprinter og hadde ingen mulighet på avansement og ble nr 47 i prologen. Sindre var 4,5 sek fra avansement noe som må sies å være godkjent da løypa var som skapt for "stakere". Men Sindre er nok ikke fornøyd selv da det er avansement som gjelder.

På dagens ungdomsstafett gikk Torstein siste etappe i fristil. Han gikk laget inn til en sterk 6.plass blant 24 lag bestående av de beste 15 og 16 åringene i landet. Torstein hadde selv 4.beste etappetid, noe som må sies å være ekstremt bra for gutten som har slitt i 6-7 uker med vonde hæler og ikke fått trent som ønsket. Hedmarks 1.lag gikk inn til en sterk 3.plass, etter en fantometappe av Håvard Nymoen.

Da gjennstår det bare å ønske alle gutta og alle andre en god påske. Mange tror kanskje at sesongen nå er over, men det er den faktisk ikke. Over påske venter KM i sprint og stafett! Lovlig sent men det er nå sånn det engang er;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar