Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

mandag 5. april 2010

Påskeskirenn

Gilde viser prov på god staketeknikk foto:Kondis
Flere av gutta har vært i aksjon i påsken.


Sindre gikk inn til en solid 2.plass totalt i Vardfjelløpet etter problemer med en stav. Suveren vinner var Martin Andersen så seier var nok utenfor rekkevidde. Men likevel et sterkt resultat av Søbakkenekspressen;)


På skjærtorsdag gikk det tradisjonsrike Egebergrennet av stabelen med både Sindre og Vebjørn Aaseth på startstrek. Sindre slet med dårlige ski men ble likevel nr 2 i klasse M17-18 og beviste at skiformen fortsatt er bra. Resultatet gjorde også at Sindre var rett bak topp-10 totalt noe som er meget sterkt i dette selskapet. Vebjørn åpnet tøft men fikk etterhvert problemer med magen og måtte roe ned. Vi får håpe Aaseth'n snart får orden på magen, det er noe han har slitt med en god stund nå.


Vebjørn Gilde har også gått renn i påsken. Han gikk inn til en klar seier i det 20 km lange Narkuten. Vebjørn var såpass sterk at han staket på blanke ski. En seiersmargin på nærmere 5 min viser at gutten har funnet formen på slutten av sesongen. Noe som er godt nytt til helga da det venter på det sprint og stafett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar