Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

mandag 15. mars 2010

Ungdomsbirken og Uttak til Ungdomsstafett

Aaseth i front i ei større gruppe Foto: Kondis
Vi hadde to deltakere til start i Ungdomsbirken, Vebjørn Aaseth og Eirik Myhren. Aaseth gikk inn til en 25.plass i G15, noe som i seg selv er et godt resultat. Men Vebjørn var selv ikke fornøyd med det han hadde prestert. Myhren gikk et bra renn tross litt problemer underveis og ble nr 37 i G16. Etter rapportene skal han han falt og ødelagt skidressen sin.

Det som er helt sikkert er at Ungdomsbirken er et "bingorenn" og at arrangøren bør se litt på hvordan de organiserer det hele. I år var det en funksjonær som ble løpt ned av hundrevis av skiløpere på jakt etter et godt startspor. Simen som var en av outsiderne i G14 måtte starte i siste rekke som en følge av at han mistet et ski på vei til start. Da man starter bak løpere som kommer med skolesekken og gamasjer er man sjanseløs på en god plassering. Det skal vel også sies at skiløpere er et eget folkeslag som er villig til å gjøre mye for å stille med et godt utgangspunkt, også bokstavelig talt tråkke over "lik". Kan se for meg at det er ubehagelig å ligge på bakken og se hundrevis av skiløpere kommer løpende mot deg og over deg.

Den 28.mars arrangeres Ungdomsstafetten på Tolga og Torstein er tatt ut til å representere 2.laget. Dessverre sliter Torstein fortsatt med hælene og deltakelsen henger i trynn tråd. Framgangen er liten og det ser ut til at Torstein må begynne å se framover mot neste sesong. Det er kjedelig for en løper av hans kaliber, men det er lite en får gjort annet enn å ta tiden til hjelp. Lite lurt er det også å gamble med slike skader da det er fort gjort å gjøre vondt værre. Vebjørn er reserve til ungdomsstafetten og kommer inn om Torstein ikke skulle være i stand til å gå. Så uansett blir det en Strandbygdaløper på start:) Vi ønsker Torstein god bedring og krysser fingrene for at han kommer sterkt tilbake!

2 kommentarer: