Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

tirsdag 2. mars 2010

Mye som skjer om dagen...


Årets Hovedlandsrenn ble avsluttet med stafetter Søndag. Torstein var tatt ut til å gå på 1.laget til Hedmark og var svært delaktig at det endte med en knallsterk 3.plass. Torstein gikk 3.etappe og var raskest av samtlige på sin etappe og raskest av samtlige på skøyteski. Vi kan ikke gjøre annet enn å bøye oss i støvet! Vebjørn gikk på 3.laget og var ankermann der og gikk laget sin inn til en 29.plass. Eirik Myhren gikk startetappen på 4.laget, på dette laget var det flere som hadde en god dag og laget ble tilslutt nr 26. Vegard gikk 3.etappe på 5.laget og gikk laget opp noen plasseringer på lista og de ble til slutt nr 54. Sterkt av våre gutter i konkurranse med de 103 lagene som kom til mål.

Igår ble det arrangert klubbmesterskap i Strandbygda. Vi gutta gikk 3+2km (nye 3km og gamle 2km). Dette er ei jobbeløype og det vises på resultatlista om du tar for mange hvileskjær:P Det var en del av gutta som ikke hadde altfor gode bein idag, men en som virkelig viste at storformen er på vei var Sindre som gikk inn til klar bestetid. 12.22. Nærmeste var Vebjørn G og Helge som var 25 sek bak. Utklassing med andre ord!

Denne uka går JR.NM av stabelen på Stryn. Vi har to deltakere der; Sindre og Vebjørn G. Sindre bekreftet form, og Vebjørn er også godt i rute foran årets høydepunkt. Vi håper begge får gode opplevelser og at de pynter på resultatene fra Hovden. Topp 20 plasseringer må være et realistisk men samtidig utfordrende mål for gutta. Torsdag er det 10km klassisk for gutta, mens det lørdag er tilsvarende distanse i fristil. Søndag avsluttes det hele med stafett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar