Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

lørdag 7. august 2010

Jr NM friidrett

Sindre har i helga vært i aksjon i Askøy like utenfor Bergen. Fredag startet det med forsøksheat på 1500m og direktefinale på 5000m. Begge deler gikk strålende! Sindre vant sitt forsøksheat på tida 4,06. Vebjørn G ble nr 10 i samme heat med tida 4,16, tett ned mot egen pers. Men det holdt dessverre ikke til finaleplass.

Litt senere på dagen var det klart for 5000m, en distanse Sindre aldri har løpt. Etter en relativt rolig åpning første 2000m, ble farta gradvis høyere. Siste 3000m gikk unna på 8,53. Sindre fikk virkelig brukt kapasiteten sin og ble nr 2! Sindre er vel da første utøver i Strandbygda som kan skilte med NM medalje. En meget sterk prestasjon og tida ble 15,23.

I dag (lørdag) har det vært finaleheat på 1500m, med sterke løpere som Henrik Ingebrigsten og Thomas Solberg Eide m.fl så medalje ut til å kunne bli hardt. Men Sindre gjorde en sterk prestasjon og ble nr 7, rett bak en annen sterk løper Vegard Ølstad. 4,02 er også rett etter egen pers. Etter rapportene gikk første runde på 56 sek noe som gjorde at vår mann ble litt tidlig stiv. Men han fullførte med stil og vi har antakeligvis mye i vente av Sindre i årene som kommer. Både på tartandekket og i skiløypa.