Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

mandag 30. august 2010

Ungdomsbirken

Eirik, Torstein og Vebjørn Aaseth var lørdag på Lillehammer for å delta i Ungdomsbirken. For Torstein og Eirik er dette siste mulighet før de blir henvist til å sykle den ordinere birken.

Om forholdene var vanskelige ifjor var de ikke noe bedre i år. Torstein og Eirik var først ut av våre og begge har vist ved flere anledninger at de kan sykle fort. Torstein fikk en dårlig start og var langt bak i begynnelsen, men kroppen spilte mer på lag etterhvert og Torstein kjørte seg kraftig oppover på slutten. Det ble tilslutt en hederlig 10.plass, noe som må anses som godt i et felt med mange terrengspesialister. Eirik gjorde et veldig solid løp fra start til mål og kjørte inn til en solid 8.plass. Eirik har virkelig fått fart på sykkelen og viser at han også begynner å beherske teknisk terreng.

Vebjørn starta noen minutter etter Torstein og Eirik og forholdene hadde ikke akkurat blitt noe bedre med mange folk ute i løypene. Vebjørn var også uheldig å måtte starte så langt bak som i 5.rekke. Noe som ikke er ideelt for en med topp 5 ambisjoner. Mao var det bare å gi jernet ut fra start og komme seg så langt fram som mulig. Vebjørn kom seg opp til gruppa som kjempa om 3.plassen men var da såvidt stiv at han må være der litt. Men det løsna i beina etterhvert og Vebjørn rykka fra resten av denne gruppa ut på sisterunden og kjørte inn til en knallfin 3.plass! Imponerende med en vanskelig start. Med en bedre startposisjon hadde 2.plassen vært innen rekkevidde. Men uansett solid av Toget fra Heradsbygda;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar