Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

mandag 23. august 2010

Elgtråkket


Torstein øverst og Myhren under, begge foto: Kondis

Vi hadde 3 gutter på start under årets terrengritt i hjemlige omgivelser. Elgtråkket er for mange en fin og viktig gjennomkjøring med tanke på Birken. Rittet er akkurat passe langt og variert slik at man får en fin pekepinn på hvordan ståa er ei uke før årets høydepunkt for mange.

Gutta hadde også ambisjoner før start. Vebjørn Aaseth hadde som mål å bryte den magiske 1t grensa. Myhren hadde som mål å ha den beste tida i familien noe som tilsvarer ei tid ned mot timen. Torstein må en alltid regne med, selv om ikke oppkjøringa var den beste med litt sykdom.

Vebjørn og Myhren lå langt framme hele veien, men hadde begge uhell i den beryktede kraftlinja. Myhren lå tett på hjul og da mannen foran tryna led vår mann samme skjebne. Heldigvis gikk det noenlunde greit med både rytter og sykkel. Riktignok ble det litt kast i det ene hjulet og styret hadde vrengt seg og måtte slås på plass. Torstein hadde ingen god dag og var langt fra fornøyd men sikret en trippelseier i G15-G16. Med gode forhold kunne både aaseth og Myhren klart å komme seg ned mot timen og kanskje under. Sluttida til Vebjørn ble 1.01.49, Myhren trilla inn til 1.02.28 og Torstein kom inn på tida 1.04.19. Aaseth og Myhren var begge rett etter topp 10 totalt! Sterkt av gutta som enda ikke har fylt henholdsvis 15 og 16 år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar