Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

onsdag 15. september 2010

Stavåsbratta opp

Teten med Anders i front, noen prøver å løpe på tå, mens undertegnede lander på hælen... foto: Kondis


I går var det tid for sesongens 2.utgave av den etterhvert så kjente testen fra Stavåsbakken barnehage til toppen av Stavåsbratta. Den første delen går på grusvei med en hyggelig stigningsprosent, men det er ikke før bratta starter etter ca 2km at det virkelig er tungt. De siste 500m opp stien har en gjennomsnittlig stigningsprosent på 16%, med andre ord bratt!

Det gjelder med andre ord å spare litt på kreftene i starten og ha litt å spa på med opp "bratta". Lettere sagt en gjort når en har startnr på brystet. Undertegnede var eneste av gutta som deltok denne gangen. Vebjørn er fortsatt ikke kvitt mageskaden sin selv om det går smått framover. De andre er i Trysil om dagen og lader opp til Kretslagssamling om noen dager.

Derfor måtte jeg forsvare guttas ære idag. Selv om det ikke var for mange på startstrek idag var det likevel flere sterke løpere med; Anders S. Hagen og Stian Storsveen, samt noen yngre lettbeinte Strandbygdagutter som Fredrik Myhrvang og Vetle Løchting.

Anders satte høy fart fra start og feltet sprakk fort opp, undertegnede følte nærmest og fikk etterhvert luke til Stian. Selv om åpningstempoet var tøft klarte jeg å holde tempoet greit oppe og løp inn til en klar 2.plass bak suverene Anders. Tidene ble henholdsvis 10.15 og 10.50, noe som må være bra under relativt tunge forhold. Pers for min del med 1 fattig sekund, men pers er pers. Stian hadde en tyngre dag og løp inn til 11.33. Deretter fulgte Fredrik og Vetle som også var under 12 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar