Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

søndag 5. september 2010

Flere gode resultater i UM

Sindre var også i ilden Lørdag, denne gangen på 2000m hinder. En distanse han aldri har løpt før og det skulle vise seg at det skulle bli et tøft løp med seniorhindre! Det skulle vise seg at Ferdinand denne dagen var i en egen klasse. Men Sindre lå an til sølv helt til siste vanngravpassering, men her var ikke timinga helt bra og han ble passert. Men klarte likevel å løpe inn til en fin bronsemedalje.

Idag har både Sindre og Vebjørn løpt 800m. Begge leverte sterke tider. Men det spørs nok om Sindre hadde brukt litt mye krefter med å løpe både 3000m og 2000m hinder for å få ei skikkelig topptid. Likevel Sindre ble nr 10 i A-heatet og 10.totalt. Tida ble 1,58,40 omtrent som han har løpt de 2-3 siste gangene. Vebjørn leverte en solid 800m med tida 2,00,41 og 3.plass i B-heatet og 13.mann totalt.

Alt i alt en meget fin helg, for gutta. Nå går det mot slutten på årets friidrettssesong og det er snart på tide og se fram mot mye god skitrening for å stå godt rustet til vinterens skirenn. Men slike type konkurranser er glimrende trening og fint å ta med seg. Kanskje spesielt på det mentale planet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar