Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

lørdag 4. september 2010

Seier under UM i friidrett!

Sindre på vei mot seier på 3000m!

Sindre og Vebjørn Gilde har i helga tatt turen til Molde for å løpe UM i friidrett. UM regnes som NM i aldersbestemte klasser. Sindre har fullt program med 3000m, 2000m hinder og 800m. Vebjørn skal løpe 400m og 800m.

Og allerede på åpningsdagen var det klart for 3000m som kanskje er Sindres beste distanse. Med nest beste tid på års-statistikken var det gode muligheter for å være med å kjempe om seieren. Men favoritt til seier var nok kanskje Ferdinand Kvan Edman. Men siere deles ikke ut på forhånd, og med et godt taktisk løp har Sindre god muligheter. Sindre lå bak hele veien og slo til ca 200m før mål og knuste nevnte Ferdinand i spurten. Tida ble også så bra som 8.43, som er ny pers med noen sekunder. Meget bra i et løp hvor farten var veldig varierende, men det viste seg at vår mann taklet fartsendringene veldig godt. Vi gratulerer Sindre med sitt første UM gull og sannsynligvis det første av mange i årene som kommer.
Allerede i dag skal det løpes 2000m hinder, også her kan det bli et oppgjør mellom Sindre og Ferdinand. Så spørs det om hinderpasseringene sitter godt nok til at det kan bli mer å glede seg over.

Vebjørn var også i aksjon igår på 400m. Med tida 54.58 og 4.plass i B-heatet er sikkert ikke Vebjørn altfor tilfreds. Men det kommer nye muligheter på Søndag og 800m som kanskje er Vebjørns beste distanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar