Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

lørdag 24. juli 2010

Sommerkonkurranser

Flere av gutta har brukt sommeren godt og deltatt i ulike konkurranser. Her er en liten update på hvordan det har gått.

Sindre var med på et kveldsstevne på Bislett og satte ny personlig rekord på 1500m. Den nye persen lyder nå på 4.01.09, det gir ikke høy odds om gutten snart er under 4min. Kanskje allerede i neste konkurranse. Vebjørn G løp også denne dagen og satte en fin pers på 4.14. Det er tydelig at litt spesialtrening har gitt resultater. Uka før var han også nær gamle tider med 2.02 på 800m.

Torstein var også for noen uker tilbake med på motbakkeløp opp Galdhøpiggen. Det endte med en solid 3.plass totalt og klasseseier. Torstein trives tydeligvis i motbakker for han syklet også fort opp Trysilfjellet. Også her var han raskeste mann i sin klasse og høyt oppe totalt.

Aaseth og Myhren er denne helga i Sandnes og deltar i Blinkfestivalen. Der har gutta gjort det godt. Men imponert mest har kanskje lillesøster Aaseth som vant både prolog og kvartfinaleheat i går. Vebjørn leverte en god prolog og ble nr 7, i sitt kvartfinaleheat ble det en 3.plass. Myhren fikk det noe tøffere i sin klasse med opptil 3 år eldre konkurrenter. Men Myhren hevet seg i sitt kvartfinaleheat og viser at han begynner å få tak på også det å skøyte fort.

Undertegnede er litt usikker på hvordan programmet på årets blinkfestival er og om våre utøvere har vært/skal i ilden også idag. Det går an å følge arrangementet på: http://blinkfestivalen.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar