Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

mandag 15. februar 2010

NC Hovden og Sjusjøcup på Tolga

Bildet: Torstein Foto:kondis
Vebjørn G og Sindre gikk søndag 15km klassisk fellesstart på Hovden. Ingen hadde helt dagen og det er tydelig at 3 renn på 3 dager koster krefter. Vebjørn gikk ganske jevnt og ble nr 53, Sindre åpnet ganske bra men fikk det tøft etterhvert og ble nr 66. Men nå har de fått smakt på nivået, så får vi håpe de får til en liten formtopp til Jr. NM på Stryn i begynnelsen av Mars.


Torstein, Aaseth, Myhren og Vegard var på Tolga for å gå Sjusjøcup. Distansen det skulle konkurreres i var sprint fristil. Torstein gikk en bra prolog og fulgte opp med 2.plass totalt, etter en tight spurt med Nymoen. Torstein erger seg sikkert over nederlaget, men det er bare å se framover! Ikke noe hadde vært bedre enn en revansj i HL på samme distanse! Aaseth gikk også bra og ble nr 3 til slutt, etter rapportene ble det litt for tungt på slutten. Men tross alt en solid prestasjon. Vegard gikk en av sine bedre prologer og ble nr 8 der. I heatet var han som vanlig litt for sein ut og slet med å komme fram og måtte ta til takke med 10 plass totalt. Myhren hadde ingen god prolog og var svært skuffet. Men han klinte til i C-finalen og rettet opp litt av inntrykket.


Verdt å nevne er Simen Nordhagens 2.plass i G14. Fredrik Myhrvang gikk en meget god prolog i G13 og var nest raskest der, han fulgte opp med å bli nr 5 til slutt. I j13 kapret Vilde første plassen og Johanne ble nr 3.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar