Proud members of Strandbygda IL

Velkommen til bloggen vår!

tirsdag 23. februar 2010

HL 2010 kun noen få dager unna!


Det er på tide med en liten statusrapport. De fleste av gutta tok lørdag turen til Veldre sag for å gå skirenn. Sindre gikk et meget bra renn og viser at formen er stigende fram mot jr nm. Han gikk sammen med M18 og M19-20 og var først av alle i mål. Det var et ganske bra startfelt og i den klassiske stilarten må det være en bra formbeskjed. I G16 gikk Vegard og Myhren inn til 3. og 4.plass og gjorde en brukbar figur. Aaseth gikk også et brukbart renn og ble nr 3 i G15 og ikke mer enn drøye halvminuttet bak Græsli som er for klassiskekspert å regne. Torstein sto over ettersom han har trøbbel med hælene og akkurat har hatt en sykdomsperiode. Noe som sikkert var lurt ettersom det var -15 grader og snøstorm på Veldre denne dagen. Undertegnede hadde hvertfall hatt bedre av å stått over!

Nå er det snaue 3 dager til det barker løs på Nes. Våre gutter har ikke fått verdens beste oppladning til årets begivenhet men vi er optimister og vet hva gutta er gode for da det stemmer. Aller verst har det gått utover Torstein som har fått betennelse i begge hælene og som er satt på tablettkur. Han har for øyeblikket veldig vondt og sliter med å gå på ski, men etter rapportene går det framover og vi håper han stiller til start i god form. Han har også slitt med sjukdom nå den siste uka men er nå frisk. Vebjørn Aaseth har fått problemer med en sår hals og vi får håpe det gir seg og at han rekker å bli frisk i tide. Våre to andre kort Eirik og Vegard rapporteres friske og raske og i stigende form etter en litt trøblete sesongstart for begge.

Vi håper alle fire klarer å rettferdiggjøre seg selv å gå gode skirenn utifra sine forutsetninger. Uansett så er det ikke siste uka grunnlaget blir lagt selv om gutta sikkert kunne ønsket seg en bedre oppkjøring. Torsdag venter løypegjennomgang og fredag braker det løs med 7,5km klassisk for Torstein, Eirik og Vegard. Vebjørn på sin side skal gå 5km klassisk.

Gutta er også godt kjent i terrenget, søndag tok de turen til Nes for å teste løyper. Etter rapporter fra gutta er det tøffe løyper som skiller mye. Ikke bare tøffe motbakker men også relativt friske utforkjøringer.


1 kommentar:

  1. Litt dårlig at det med Vebjørn sin kondomdress ikke var med, burde hatt med det;)på søndagen da vi skulle teste HLR-løypene.

    SvarSlett